dijous, 9 de maig del 2013

Terra de Tupinots organitza l'exposició "DE LA FLOR AL FRUIT" amb fotografies de Toni Moreno. Aquesta exposició es podrà visitar a l'Aula de Cultura de Sant Julià de Vilatorta el dies 11 i 12 de maig, amb el següent horari: dissabte 11, de les 5 a les 8 de la tarda i el diumenge 12, de les 11 a les 2 i de la 5 a les 8 de la tarda.

ANTONI MORENO va  néixer a Molins de Rei ara fa una cinquantena d’anys. Per bé que professionalment treballa en el món del disseny gràfic, activista cultural i creador polifacètic com és, els seus interessos culturals, entre d’altres, se centren, preferentment i apassionada, en la fotografia, fins al punt d’haver-se creat un llenguatge i un estil propi. L’any 2008, Molins de Rei acollí una mostra antológica de la seva obra fotográfica intitulada “Pauses de Paper”.
Des de sempre ha estat un impulsor cultural. Forma part del col·lectiu molinenc d’artistes “Encaix” i ara presenta a Sant Julià la mostra itinerant de fotografies “De la flor al Fruit”, carregada d’un saber fer fotogràfic i d’una poética visual considerables.


Fotos Xevi Pona

Accedir a les fotos "DE LA FLOR AL FRUIT"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada